Over ons

Al ruim 10 jaar resultaat in de schoonmaakbranche!

It controls your flow

AaRiverside is een dynamisch softwarebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in softwareontwikkeling voor de schoonmaak- en glazenwassersbranche. Onze oplossing ItsClean is ontwikkeld in samenwerking met bedrijven uit de schoonmaak- en glazenwassers branche. Deze onderscheidt zich dan ook in de markt door zijn eenvoud, flexibiliteit en gebruiksgemak.

ItsClean is een totaaloplossing, die modulair opgebouwd waardoor op verschillende vlakken in jouw bedrijfsvoering ingespeeld kan worden. Denk hierbij aan de ondersteuning bij jouw operationele en administratieve processen. Van planning via tijdregistratie naar facturering, salaris en financiële administratie.

Om in te spelen op jouw behoefte en mee te gaan met de digitalisering, hebben wij voor de front office web-portals(apps) ontwikkeld. Eén van deze facetten is bijvoorbeeld dat een rayonmanager (voorvrouw/man) vanaf haar mobiel/tablet de planning maakt, de uren registreert en waar nodig vervanging regelt. Daarnaast kunnen via deze portal ook bestellingen en kwaliteit controles gedaan worden. Alle portals werken integraal samen met de backoffice.

Wil je meer weten bij AaRiverside word je ontvangen met Brabantse gastvrijheid. Wij maken tijd voor je en voor een lekker kopje koffie bij ons in Schijndel. Of komen natuurlijk graag bij jou op de zaak de koffie proeven.

Wij luisteren graag naar jouw ideeën en behoeftes. En om te sparren over wat onze software voor jou zou kunnen betekenen.

Gebruiks vriendelijk
De geïntegreerde software van AaRiverside bekend onder de naam ItsClean is er voor onder andere relatiebeheer, salarisverwerking, planning, financiën en verkooporders.

Flexibel
Wij richten het pakket samen met jou in, geheel naar jouw wensen. Door de modulaire opbouw, bepaal jij waar je mee wil gaan werken. Alles om jouw productiviteit te verhogen.

Servicegericht
Onze specialisten staan dagelijks klaar voor al uw vragen. Door de ingebouwde ondersteuning op afstand, kunnen we u snel weer verder helpen. Ook kunt u trainingen volgen, on- en offside.

Gespecialiseerd
Met meer dan 10 jaar ervaring is ItsClean de specialist in de schoonmaakbranche. We voldoen aan de hoogste eisten op het gebied van compliance, privacy en regelgeving.

Stukje geschiedenis

In 2005 deed Fredy Verkuijlen, directeur van AaRiverside, een marktonderzoek naar de behoefte van software voor de Schoonmaak- en Glazenwassersbranche. Hij stelde vast dat er behoefte was aan een softwarebedrijf dat flexibel met zijn klanten mee denkt. In 2006 heeft Fredy de knoop doorgehakt en heeft samen met Kees de Goey AaRiverside opgericht. Het pakket ItsClean is specifiek gemaakt voor en door de Schoonmaak- en Glazenwassersbranche. In samenwerking met onze klanten hebben we stap voor stap het pakket gebouwd tot wat er nu staat.

over-ons-man-in-grijs-shirt

Altijd in ontwikkeling

Software staat nooit stil en is dan ook nooit helemaal af. De kern van onze aanpak is om te blijven luisteren naar onze klanten. Flexibel en laagdrempelig wordt onze ontwikkeling gedreven door de vragen die onze klanten aan ons stellen. Samen maken wij het pakket elk jaar weer een stukje beter. Met een eigen team van verschillende programmeurs. Al vele bedrijven, van klein naar groot en door heel Nederland en België, werken inmiddels dagelijks met onze software. Nieuwe klanten kunnen makkelijk met ons pakket starten en de overgang regelen we snel, soepel en samen met de opdrachtgevers.

Ons team

Flexibel en gespecialiseerd, jong en ervaring, service gericht en passie voor de schoonmaakbranche. En bovenal een gezellig Brabants team! Deze knappe koppen zijn dagelijks in de weer om te werken aan alle kernwaarden waar AaRiverside voor staat.

Micky Peters
Helpdeskmedewerker

Mike Verkuijlen
Accountmanager

Roy Reerink
Consultant

Yvonne Reerink
Helpdeskmedewerkster

Arno van Helvoort
Consultant

Mirjam vd Boogaard
Helpdeskmedewerkster

Ben van Esch
Consultant

Rick van Wetering
Programmeur

Fredy Verkuijlen
Directeur

Marcel Boekema
Programmeur

Wilco Lacet
Programmeur

Kim Verkuijlen
Personeelsadviseur

Marcel van Eijndhoven
Consultant

Keer sparren over automatisering?

Maak een afspraak wij staan altijd open voor een goed gesprek,
of het geven van een advies op maat

Afspraak maken

Of bel ons op: 073 547 00 76