De helpdeskheld

Als je de helpdesk belt, is het natuurlijk belangrijk dat je snel en vakkundig geholpen wordt. Dat was altijd al het geval, maar met onze “nieuwe” aanwinst weten we zeker dat jouw ervaring nóg beter wordt. “Nieuwe”, omdat wij Micky stiekem al langer kennen. Zijn jarenlange ervaring zal ervoor zorgen dat onze service beter dan ooit tevoren zal zijn!

Even voorstellen...

“Hallo! Mijn naam is Micky Peters. Ik ben 58 jaar, alleenstaand en woonachtig in Helmond. Mijn hobby’s zijn lezen, wandelen, klussen en motorrijden.

Na wat studies en baantjes ben ik in 1981 de ICT ingerold. Eerst heb ik een opleiding tot programmeur gevolgd en daarna ben ik meteen aan het werk gegaan als analist/programmeur. In deze functie heb ik onder andere voor Philips en Digital gewerkt. De langste tijd heb ik voor AGP in Veghel gewerkt, eerst als analist/programmeur, daarna als technisch helpdeskmedewerker en vervolgens als manager van de afdeling installatie en ondersteuning.
Na 25 jaar was het tijd voor een nieuwe uitdaging en ben ik In maart 2018 in dienst gekomen van het zusterbedrijf van AaRiverside: Trip Software. Onder andere om de helpdesk meer structuur te geven. In de loop van 2019 ben ik meer en meer werk gaan verrichten voor AaRiverside. Vanaf 1 oktober 2020 ben ik dan ook officieel in dienst getreden bij AaRiverside. Ik beman nu de 1e lijns helpdesk. Al jullie vragen worden dus in goede banen geleid. Daarnaast zorg ik voor een stukje interne automatisering en mag ik de plantjes water geven.”

Persoonlijk advies?

Wij zetten de koffie graag voor je klaar!