Online portal

Als aanvulling op ItsClean kent AaRiverside ook nog diverse digitale portals welke online door verschillende gebruikers te gebruiken zijn.

Portals

Als aanvulling op ItsClean kent AaRiverside ook nog diverse digitale portals welke online door verschillende gebruikers te gebruiken zijn. Denk hierbij aan medewerkers, klanten of rayonmanagers/ objectleiding. Deze gebruikers zijn dan vaak geen gebruiker van ItsClean, maar kunnen dan via de digitale portals wel inzicht hebben in bijvoorbeeld relatiegegevens, projecten, vragenlijsten etc.

De portals zijn, uiteraard met het gebruik van internet, op te roepen op diverse tablets en smartphones.

Onderstaand een korte omschrijving per portal.

Accountmanagerportal

Deze portal is bedoeld voor de commerciële medewerkers binnen het bedrijf. Met deze portal kunnen zij gemakkelijk onderweg informatie over de klant inzien en eventueel wijzigen. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om vragenlijsten digitaal bij de klant af te nemen. Denk hierbij aan evaluatierapporten of bezoekverslagen.

Klantenportal

Het klantenportal biedt, zoals de naam al aangeeft, klanten de mogelijkheid om in te loggen op hun persoonlijke pagina. Op die pagina kunnen zij hun gegevens inzien, facturen inzien, maar ook de in ItsClean opgeslagen documenten die aan de klant getoond mogen worden.

Personeelsportal

Deze portal biedt vergelijkbare functionaliteiten als het klantenportal, maar medewerkers kunnen via dit portal hun uren ingeven of verlof aanvragen. Daarnaast kunnen zij hun werkrooster, salarisstroken en verlofspecificaties inzien en eventueel bestellingen plaatsen i.c.m. ItsTrade.

Rayonmanagersportal

De rayonmangersportal biedt de rayonleiding de mogelijkheid om projecten, welke voor hun van toepassing zijn, in te zien. Ze kunnen ook de uren registreren en verlofaanvragen afhandelen, vakantieplanningen maken, periodiek DKS lopen en invullen via een tablet of smartphone en bestellingen doen i.c.m. ItsTrade.

Digitale werkbon

Met deze portal kan een werknemer, bijvoorbeeld een glazenwasser hun werkopdrachten digitaal inzien en ook digitaal afmelden bij de klant. De klant kan dan ook tekenen voor de opdracht en eveneens een kopie ontvangen van de digitale werkbon.

Enthousiast over de module?

Wij willen graag met je sparren over de mogelijkheden