Online portal

Als aanvulling op ItsClean kent AaRiverside ook nog diverse digitale portals welke online door verschillende gebruikers te gebruiken zijn.

Portals

Als aanvulling op ItsClean kent AaRiverside ook nog diverse digitale portals welke online door verschillende gebruikers te gebruiken zijn. Denk hierbij aan medewerkers, klanten of rayonmanagers/ objectleiding. Deze gebruikers zijn dan vaak geen gebruiker van ItsClean, maar kunnen dan via de digitale portals wel inzicht hebben in bijvoorbeeld relatiegegevens, projecten, vragenlijsten etc.

De portals zijn, uiteraard met het gebruik van internet, op te roepen op diverse tablets en smartphones.

Onderstaand een korte omschrijving per portal.

module-online-portals-online-account

Accountmanagerportal

Deze portal is bedoeld voor de commerciële medewerkers binnen het bedrijf. Met deze portal kunnen zij gemakkelijk onderweg informatie over de klant inzien en eventueel wijzigen. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om vragenlijsten digitaal bij de klant af te nemen. Denk hierbij aan evaluatierapporten of bezoekverslagen.

Klantenportal

Het klantenportal biedt, zoals de naam al aangeeft, klanten de mogelijkheid om in te loggen op hun persoonlijke pagina. Op die pagina kunnen zij hun gegevens inzien, facturen inzien, maar ook de in ItsClean opgeslagen documenten die aan de klant getoond mogen worden.

Impressie
klantenportal
module-online-portals-online-verlof

Personeelsportal

Deze portal biedt vergelijkbare functionaliteiten als het klantenportal, maar medewerkers kunnen via dit portal hun uren ingeven of verlof aanvragen. Daarnaast kunnen zij hun werkrooster, salarisstroken en verlofspecificaties inzien en eventueel bestellingen plaatsen i.c.m. ItsTrade.

Impressie

Rayonmanagersportal

De rayonmangersportal biedt de rayonleiding de mogelijkheid om projecten, welke voor hun van toepassing zijn, in te zien. Ze kunnen ook de uren registreren en verlofaanvragen afhandelen, vakantieplanningen maken, periodiek DKS lopen en invullen via een tablet of smartphone en bestellingen doen i.c.m. ItsTrade.

Impressie
Rayonmanagersportal
digitale-werkbron

Digitale werkbon

Met deze portal kan een werknemer, bijvoorbeeld een glazenwasser hun werkopdrachten digitaal inzien en ook digitaal afmelden bij de klant. De klant kan dan ook tekenen voor de opdracht en eveneens een kopie ontvangen van de digitale werkbon.

Impressie

Mobiele planning

Heb je een planning waar geen dag hetzelfde is? Waar flexibel gepland moet worden? Dan kun je dit het beste doen via deze portal.

  • Selectie op project groep
  • Selectie op afdeling
  • Uren herverdelen onder verschillende medewerkers
  • Project van een medewerker afhalen
  • Projecten van later in de week naar voren halen.
Impressie
mobiele planning
module-online-portals-logboek overzicht

Digitale logboek / werkkast

Wil je graag weten wanneer je personeel begint en wanneer deze eindigt? Een digitaal logboek bijhouden van alle werkzaamheden? Dan kun je dit via deze manier snel en gemakkelijk doen. Denk hierbij aan:

  • Extra taken toevoegen vanaf kantoor
  • In- en uitcheck mogelijkheden op locatie
  • Afwijkingen in start en eindtijd gemakkelijk registreren.

Narrowcasting

Een digitaal planbord om realtime inzicht te hebben waar je personeel aan het werk is.

narrowcasting
sollicitatieportal-vacature

Sollicitatie portal

Hiermee kun je sollicitaties via de website laten lopen. Na een sollicitatie kun je de sollicitant direct via het systeem een uitnodiging kunnen sturen of afwijzen. Na wederzijdse interesse is het ook mogelijk om deze sollicitant direct als medewerker door te voeren als personeel.

Impressie

Enthousiast over de module?

Wij willen graag met je sparren over de mogelijkheden