Meer omzet door digitalisering

Digitalisering zorgt er niet alleen voor dat alle gegevens en documenten veilig en netjes bewaard worden, maar bespaart ook tijd, vermindert foutgevoeligheid, versnelt werkprocessen en verhoogt uiteindelijk de omzet. AaRiverside neemt u mee in de wereld van digitalisering.

Gegevens in meerdere systemen invoeren of erger: opschrijven en in mappen bewaren. Papieren bonnetjes die rondslingeren en om de haverklap kwijtraken. Dagenlang wachten totdat de klant een handtekening heeft gezet en vervolgens het gescande document terugstuurt. Een dagtaak hebben aan het doorvoeren van één aanpassing. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van frustraties die tegenwoordig makkelijk voorkomen kunnen worden door te digitaliseren.

Door een softwarepakket te gebruiken waarin alle verschillende onderdelen aan elkaar gekoppeld zijn, gaat bijna alles automatisch. Hierdoor wordt niet alleen enorm veel tijd bespaard, maar is het risico op fouten ook veel kleiner. Er hoeft namelijk maar één keer iets ingevoerd te worden. Bovendien worden berekeningen door de computer gemaakt en worden menselijke (reken)fouten direct uitgesloten. Eigenlijk wordt 90% van de administratieve taken overbodig.

Papieren bonnetjes zijn al helemaal niet meer van deze tijd en daar zijn genoeg redenen voor. Een digitaal document kan bijvoorbeeld niet blijven rondslingeren en in de papierbak belanden. Ook moet een papieren bonnetje persoonlijk overhandigd worden, maar wat gebeurt er als de andere persoon nu net even niet op locatie is? Dan is een online portaal met e-mailmelding dé oplossing. Daar kan het document eveneens direct ondertekend worden, waardoor een scanner ook overbodig is geworden.

Naast het gemak wat digitalisering met zich meebrengt, maakt het ook alles extra inzichtelijk. Door middel van een digitale planning is het namelijk mogelijk om gemakkelijk, snel en overal ter wereld in te zien waar het personeel zich op dat moment bevindt. Koppel dit aan een speciaal klantenportaal en ook de klanten weten wanneer ze iemand kunnen verwachten. Bovendien is het altijd mogelijk om hier extra opmerkingen bij te plaatsen indien nodig.

Met één druk op de knop een overzicht van de bedrijfsresultaten is trouwens ook niet onhandig. De mappen kunnen in de kast blijven en het rekenwerk wordt overgedragen aan de software. Zo is er op elk gewenst moment inzicht in alle resultaten en statistieken.

Kortom, digitaliseer uw bedrijf met een op maat gemaakt softwarepakket waarin al uw eisen, wensen en behoeften samenkomen en verhoog uw omzet.
Benieuwd wat AaRiverside adviseert voor uw bedrijf?

Neem dan contact met ons op

Persoonlijk advies?

Wij zetten de koffie graag voor je klaar!