Marcel Boekema al 10 jaar in dienst!

“Hallo vriendjes en vriendinnetjes,

Ik wil graag van deze gelegenheid gebruik maken om me aan jullie voor te stellen. En deze gelegenheid betreft het 10-jarig jubileum van mij, Marcel Boekema, bij AaRiverside. Ik zit al heel wat jaartjes in de automatisering en ik heb de ponskaart periode zelfs meegemaakt! Het is wellicht mogelijk dat een deel van de lezers zich hier weinig bij kan voorstellen. Ik ken de directie van AaRiverside ook uit een periode voor het ontstaan van dit bedrijf. Je kan dus wel zeggen dat we behoorlijk op elkaar zijn ingespeeld. Het was voor mij dan ook een aangename verrassing toen mij gevraagd werd om het team van AaRiverside te versterken en ik hoefde hier niet lang over na te denken. Inmiddels is het bedrijf behoorlijk gegroeid in personeel en disciplines. Ik verwacht tot aan mijn pensioen hier nog met veel plezier te werken.”

Marcel Boekema

Persoonlijk advies?

Wij zetten de koffie graag voor je klaar!