Hans Buné over ItsClean

Tijd voor innovatie.

Hans Buné gaat voor ItsClean

Hans Buné Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten bestaat 42 jaar en is in 1978 opgericht. Ze werken al jaar en dag voor diverse grote vastgoedbeleggers. Met 80 werknemers is het dagelijks een hele opgave om deze in goede banen te leiden en op pad te sturen.

AaRiverside blikt samen met Hans Buné terug op de samenwerking tot nu toe.

Waarmee werkte Hans Buné voorheen?

  • Exact Synergy, voor bonnen en contracten.
  • Exact Globe, voor facturatie.
  • ADP, voor lonen.
  • En natuurlijk Microsoft Excel.

“Om het systeem goed te vullen en overal dezelfde (juiste) gegevens te hebben, was voor ons al een dagtaak. Daarnaast was het op deze manier redelijk foutgevoelig. Ons huidige systeem is door de jaren heen dan ook behoorlijk vervuild geraakt, omdat er geen duidelijke manier van invoeren meer was. Onder andere wisseling van het personeel zorgde ervoor dat iedereen zijn eigen manier van invullen kreeg en dit gaf dan ook een vertekend beeld in onze administratie.”

Hoe is Hans Buné bij het pakket ‘ItsClean’ uitgekomen?

“In 2011 hebben wij voor het eerst van AaRiverside gehoord. Wij waren destijds aan het rondkijken wat er op de markt was. Echter was dit voor ons niet het moment om hier verder in te duiken. Eind 2019 belde Mike Verkuijlen zelf op en vroeg hoe het op dit moment ging.”

Hans vertelde dat ze de afgelopen 3 jaar aan het zoeken zijn geweest naar een systeem waar voor hun behoeften alles in zit. De afspraak voor een demo was daarom ook snel gemaakt.

Wat gaf uiteindelijk de doorslag?

“De uiteindelijke doorslag om met AaRiverside in zee te gaan is tweeledig geweest. Enerzijds omdat wij een goed gevoel hadden bij Mike & Fredy en anderzijds omdat ze 100% gericht zijn op de schoonmaak en dit zie je dan ook terug door het hele systeem.

  • Project beheer
  • Planning
  • Urenregistratie
  • Financiele boekhouding
  • Salaris

Dit zorgt er voor ons voor dat we veel minder tijd kwijt zijn met het invoeren en controleren van hetgeen we gedaan hebben. We kunnen met één druk op de knop rapporten inzien over wat we verdienen per locatie of hoe het bedrijf tot nu toe loopt.
Het totaalconcept geeft ons dan ook de rust die wij nodig hebben om met het bedrijf naar de volgende stap te gaan.”

Hoe vind je de samenwerking tot dusver gaan?

“Ik kan niks anders zeggen dan dat we superblij zijn met hoe de samenwerking gaat. Onze consultant voelt precies aan wat wij willen en stuurt ons waar nodig bij. We hadden vooraf aangegeven dat we redelijk vastgeroest zaten in een manier van werken en dat ons pakket met eisen erg hoog is. Maar Arno begeleidt ons hierin uitstekend. We zijn inmiddels in het laatste gedeelte van de implementatie beland en kijken er naar uit om volledig met het systeem te kunnen werken.

Wij raden dan ook echt iedereen aan om met ItsClean van AaRiverside te starten.”