ItsClean planning en urenregistratie

1 dagdeel (ochtend/middag)
€195
1-6 deelnemers

Haal nog meer uit je personeel door je administratie verder te stroomlijnen

 

Bespaar tijd en leer nog efficiënter te werken

 

Ga dieper in op alle extra functionaliteiten die deze module rijk is

Voor de gevorderde gebruiker

De gevorderde cursus is bedoeld voor de gebruiker die al enige tijd met het programma werkt, maar er graag meer uit zou willen halen en efficiënter zou willen werken. Gedurende de jaren is het systeem sterk ontwikkeld en wij proberen in te spelen op de wensen van de klant, de branche en de tijd. Al deze updates hebben ons inziens bijgedragen aan een verbeterde werking van het systeem, maar hebben ze ook al bijgedragen aan een verbetering van jouw (digitale) administratieve proces?

Daarnaast kun je ook leren van andere deelnemers tijdens deze dagen. Hoe gaan zij met bepaalde situaties om, op welke wijze zetten zij het systeem in etc.

ItsClean Planning en urenregistratie

De module ItsClean is het hart van het systeem. Deze module kent ook de meeste functies en mogelijkheden. Tijdens deze cursus zal er gekeken worden naar de mogelijkheden voor het plannen van projecten/medewerkers en het registreren/doorvoeren van uren. Daarnaast is ruimte om andere functionaliteiten te bespreken, bijvoorbeeld controlefuncties, werkplanningen en nieuwe instellingen d.m.v. parameters. Afhankelijk van het moment waarop de cursus gegeven wordt kan er ook aandacht besteed worden aan de jaar- en periodeplanning

Meer weten?

Neem contact op