Nacalc & overzichten

1 dagdeel (ochtend/middag)
€195
1-6 deelnemers

Haal nog meer uit je personeel door je administratie verder te stroomlijnen

 

Bespaar tijd en leer nog efficiënter te werken

 

Ga dieper in op alle extra functionaliteiten die deze module rijk is

ItsClean nacalculatie en overzichten

De gevorderde cursus is bedoeld voor de gebruiker die al enige tijd met het programma werkt, maar er graag meer uit zou willen halen en efficiënter zou willen werken. Gedurende de jaren is het systeem sterk ontwikkeld en wij proberen in te spelen op de wensen van de klant, de branche en de tijd. Al deze updates hebben ons inziens bijgedragen aan een verbeterde werking van het systeem, maar hebben ze ook al bijgedragen aan een verbetering van jouw (digitale) administratieve proces?
Daarnaast kun je ook leren van andere deelnemers tijdens deze dagen. Hoe gaan zij met bepaalde situaties om, op welke wijze zetten zij het systeem in etc.

ItsClean - Nacalculatie en overzichten

In deze cursus ligt de nadruk op het verkrijgen van informatie ten aanzien van projecten. Hier wordt gekeken naar financiële overzichten en nacalculatie en het rendement van de projecten. Hoe weet je wanneer een project rendabel is en hoe krijg je deze informatie het beste uit het systeem? En wat zijn eventueel andere overzichten die het systeem kan genereren?

Neem contact op