Allpro voor ItsClean

Met meer dan 100 medewerkers zetten wij ons dagelijks in voor een schone omgeving.

Allpro kiest voor het software pakket ItsClean van AaRiverside.

Allpro is sinds 1987 groot geworden met schoonmaakonderhoud. Met meer dan 100 medewerkers zetten zij zich dagelijks in voor een schone omgeving. Allpro is vooral actief in Zuid-Holland en verzorgt dagelijks de schoonmaak van ruim 100 kantoren, bedrijfs- en winkelpanden, verzorgingshuizen, scholen, kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang en peuterspeelzalen.

AaRiverside blikt samen met Allpro terug op de samenwerking tot nu toe.

Waarmee werkte Allpro voorheen?

Voor de overstap naar AaRiverside werd gemaakt, gebruikte Allpro een tweetal programma’s:

  • ZwFina voor de boekhouding en het bij houden van uren.
  • Winsalar werd gebruikt om het personeel uit te betalen.

Omdat er gebruik werd gemaakt van twee losstaande programma’s, moest veel data dubbel ingevoerd worden zoals:

  • Het dubbel invoeren van het personeel.
  • Het handmatig uitprinten van uren om vervolgens over te nemen in het salarissysteem.
  • Boekhoudkundige onderdelen waren niet met elkaar verbonden. Denk hierbij aan journaalposten en het grootboek.

Dit heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat Allpro verder is gaan kijken naar een totaaloplossing.

Hoe is Allpro bij het pakket ItsClean uitgekomen?

Een collega-bedrijf, dat al werkte met ItsClean, heeft Allpro kennis laten maken met het systeem. Zij waren al enorm enthousiast over het pakket van AaRiverside en raadde direct aan om contact op te nemen. Zo gezegd, zo gedaan. Na een duidelijke, uitgebreide demo waarin alle mogelijkheden van het programma werden toegelicht, werd snel besloten om de knoop door te hakken en te kiezen voor ItsClean van AaRiverside.

Wat gaf uiteindelijk de doorslag?

De uiteindelijke doorslag zat hem in het feit dat het programma volledig geautomatiseerd is en het een branche-specifieke totaaloplossing heeft.

Van facturering naar boekhouding en van uren naar salaris.

Er zijn nog een legio andere opties toe te voegen, ItsClean is modulair opgebouwd en de software uit te breiden is op basis van klantbehoefte. Een grote plus is dat de CAO schoonmaak volledig geïntegreerd is. Hierdoor kunnen er geen fouten meer gemaakt worden op dit gebied. Voor Allpro was een groot bijkomend voordeel dat personeel gekoppeld kan worden aan panden, hierdoor kan een overzichtelijke planning gegenereerd worden.

Hoe vind je de samenwerking tot dus ver gaan? En welke voordelen zijn er nu het volledig operationeel bent met ons pakket?

Door het gebruik van ItsClean is P&O gecombineerd met financiële dienstverlening in één programma. De helpdesk van ItsClean is goed bereikbaar en altijd bereid om te helpen. Daardoor is het makkelijk om met ItsClean te werken en verlopen de werkzaamheden soepel. Allpro gebruikt het systeem nu al een jaar en is zeer tevreden met het softwareprogramma. Sterker nog: Allpro houdt zich ook bezig met de verkoop van verbruiksartikelen, zoals desinfectiemiddelen, sanitizers en toiletpapier en heeft recent besloten om ook de module ItsTrade toe te voegen aan het pakket. Hiermee is de voorrraad duidelijk inzichtelijk en kan verkoop gestoomlijnd bijgehouden worden. Allpro raadt het het gebruik van ItsClean aan andere schoonmaak- en glazenwassersbedrijven zeker aan!