ItsClean planning en urenregistratie

De gevorderde cursus is bedoeld voor de gebruiker die al enige tijd met het programma werkt, maar er graag meer uit zou willen halen en efficiënter zou willen werken. Gedurende de jaren is het systeem sterk ontwikkeld en proberen wij in te spelen op de wensen van de klant, de branche en de tijd. Al deze updates hebben ons inziens bijgedragen aan een verbeterde werking van het systeem, maar hebben ze ook al bijgedragen aan een verbetering van uw (digitale) administratieve proces?
Daarnaast kun u ook leren van andere deelnemers tijdens deze dagen. Hoe gaan zij met bepaalde situaties om, op welke wijze zetten zij het systeem in etc.

ItsClean – Planning en urenregistratie
De module ItsClean is het hart van het systeem. Deze module kent ook de meeste functies en mogelijkheden. Tijdens deze cursus zal er gekeken worden naar de mogelijkheden voor het plannen van projecten/ medewerkers en het registreren/ doorvoeren van uren. Daarnaast is ruimte om andere functionaliteiten te bespreken, zoals bijvoorbeeld controlefuncties, werkplanningen en nieuwe instellingen d.m.v. parameters. Afhankelijk van het moment waarop de cursus gegeven wordt kan er ook aandacht besteed worden aan de jaar- en periodeplanning.

Gebruik ons aanmeldformulier om u aan te melden voor deze cursus.