ItsClean jaarovergang

De gevorderde cursus is bedoeld voor de gebruiker die al enige tijd met het programma werkt, maar er graag meer uit zou willen halen en efficiënter zou willen werken. Gedurende de jaren is het systeem sterk ontwikkeld en proberen wij in te spelen op de wensen van de klant, de branche en de tijd. Al deze updates hebben ons inziens bijgedragen aan een verbeterde werking van het systeem, maar hebben ze ook al bijgedragen aan een verbetering van uw (digitale) administratieve proces?
Daarnaast kun u ook leren van andere deelnemers tijdens deze dagen. Hoe gaan zij met bepaalde situaties om, op welke wijze zetten zij het systeem in etc.

ItsClean - Jaarovergang
Deze cursus is bedoeld om meer inzicht te geven in de jaar- en periodeplanning. Hierbij wordt gekeken naar het aanmaken van de werkopdrachten voor het volgende jaar, maar ook wordt gekeken naar diverse numerators en instellingen en het doorvoeren van prijswijzigingen.

Uitleg omtrent de jaarovergang van AaSalaris wordt hierin niet meegenomen. Deze informatie is te complex en voor de jaarovergang van AaSalaris zal te zijnder tijd nog informatie volgen in verband met het inplannen van afspraken. 

Gebruik ons aanmeldformulier om u aan te melden voor deze cursus.